de Werkplaats

Technischedienst.net heeft haar werkplaats te Zoeterwoude Rijndijk.

Kijk op www.technischedienst.net voor de meest actuele openingstijden want de werkplaats medewerkers zijn tevens buitendienst medewerkers, op deze wijze weet u als klant zeker dat u altijd een gekwalificeerd monteur aan huis krijgt. echter kan het zijn dat de werkplaats daardoor niet continu geopend is. Natuurlijk kunt u het beste even bellen zodat u met een van onze mensen een afspraak kunt maken voor het brengen / laten ophalen van uw reparatie.

Computer Reparatie
Wij repareren computers en andere ICT apparatuur in onze eigen werkplaats, immers is daar alles voor handen om reparaties veilig en deugdelijk te kunnen repareren. Het enorme assortiment aan elektronica componenten, meet en soldeer apparatuur geeft ons de mogelijkheid zelfs de kleinste reparaties uit te voeren, of het nu gaat om de reparatie van een notebook, tablet of gewone kantoor of thuis computer.

Elektronica Reparatie
Naast computers en randapparatuur repareren wij ook andere Elektronica, of het nu gaat om de elektronica van een auto, of spanningsregelaar uit uw vakantiewoning, werkelijk alles waar elektronica in zit kan door ons gerepareerd worden!

Ontwerp op maat:
In specifieke gevallen is het mogelijk dat wij elektronica voor u op maat maken, bijvoorbeeld sensoren, stuurmodules, minicomputers of specifieke bekabeling. Ook het ontwerpen van nieuwe elektronica printplaten, etsen, solderen en testen.

Computer systemen op maat:
Indien u op kantoor kiest voor vaste computers kunt u ons inschakelen voor het op maat bouwen van snelle computers die voldoen aan de specificaties die voor uw onderneming benodigd zijn. Niet alleen wegens de hoge kwaliteit van onze huismerk computers, maar ook wegens de uitbreidbaarheid en repareerbaarheid er van is het zeker verstandig om deze keuze te overwegen. Voor de prijs hoeft u het in elk geval niet te laten!

U kunt niet reageren.