Notebook Reparatie

Het repareren van notebooks is een vak apart, de storingen die optreden in notebooks zijn vaak niet dezelfde die we vaak zien bij normale computers. Notebooks hebben vaker last van oververhitting, dit door slecht of niet werkende ventilatoren of verstopte kanalen hiervan.

Ook gaat bij een notebook het beeldscherm nog wel eens defect, vrijwel altijd door vallen of stoten, erg jammer want het beeldscherm van een notebook kun je niet zomaar even zelf vervangen. Hiervoor moet het apparaat geheel uit elkaar worden gehaald en moet gezocht worden naar het juiste type beeldscherm en dient de aansluitkabel niet alleen het juiste type zijn, maar ook nog op je juiste plaats te zitten. Kortom, een taak voor de Technische dienst.

Wij leveren vervangende beeldschermen voor vrijwel alle merken, naast de originele beeldschermen is het vaak ook mogelijk te kiezen voor een imitatie scherm, de kwaliteit van deze imitatieschermen is verbazingwekkend vaak nog beter dan die van het origineel. Ook kan soms nog worden gekozen voor een mat of glanzend exemplaar, niet dat de een beter is dan de ander, het is slechts een kwestie van smaak.

Naast het vervangen van beeldschermen, inverter modules en andere standaard hardware componenten komt het ook vaak voor dat aansluitpunten defect geraken, een klassieker is zeker de voedingsaansluiting welke wij in de meeste gevallen door een nieuw origineel chassisdeel kunnen vervangen. Mocht dit niet het geval zijn weten wij voor deze apparatuur diverse alternatieve oplossingen.

Wij raden u bij dergelijke reparaties altijd aan ook de voeding van uw apparaat mee te brengen zodat wij de aansluiting kunnen controleren.

U kunt niet reageren.